top of page

SOCIALT

Når du bor eller er dagelev på Sølund, kommer du til at få en hverdag sammen med andre unge, som har nogle af de samme vanskeligheder som dig. Endvidere har de fleste af eleverne oplevet at blive udstødt af skolen eller andre ungdomsgrupper.
 

På Sølund er du således ikke anderledes end de andre, selvom du har vanskeligheder med læse, regne, motorik, sprog eller andre ting, som har været med til, at du har haft svært ved at være som de andre.

Endvidere skaber Sølund gennem arbejds- og fritidsaktiviteter nogle rammer, som passer til dine behov og giver dig udfordringer, som er målrettet den unge, som ikke altid passer ind i de traditionelle rammer.

Vi har forskellige aktivitetsmuligheder på Sølund, ligesom vi tager på udflugter og ferieture. Hvert år deltager vi blandt andet i "Sølund Festivalen", hvor du kan komme på musikfestival med tusindvis af andre unge.

Sølund skaber et fællesskab og en social ramme for unge, som ofte har oplevet vanskeligheder med at blive integreret i fællesskaber og har følt sig udenfor socialt.

baalplads 02.jpg
bottom of page